УЧЕНИЧЕСКА ФИРМА "HEALTHY TEMPTATION" 2018/2019
ПРЕДСТАВЯНЕ


Автор на логото:
   худ. Сашо Камбуров


 


 Healthy Temptation & мрежата

 


 
УК "Healthy Temptation"

 г-жа Десислава Пенчева, преподавател
 г-жа Веселка Йоткова, преподавател
Симона Борисова - президент на УК
Василена Банчева - ръководител на отдел Маркетинг и реклама
Искрен Цветанов - ръководител на отдел Производство
Мирена Арсова - ръководител на отдел Човешки ресурси
Габриел Георгиев - ръководител на Финансов отдел
Кристина Николаева - ръководител на отдел Администрация
Юнал Шерифов - ръководител на отдел Продажби
 


  Предметът на дейност на УК „Healthy temptation” е производство и продажба на изделия, изработени изцяло от природни суровини – пчелни продукти и природни добавки (естествени ароматизатори), които не вредят на здравето на хората, консумиращи ги ежедневно. Продуктите ни: дъвки от пчелен восък, близалки от пчелен мед и здравословни меденки се предлагат под наименованието „Health” . Те са произведени по наша идея от фирма – производител срещу подписан договор за сътрудничество.
     Ние от УК „Healthy temptation” избрахме пчелните продукти, заради многото полезни свойства, които предоставя медът: мощен имуностимулатор, който дава сила и енергия, поддържа нивото на кръвната захар, съдържа антиоксиданти, има противовирусни и антибактериални свойства, намалява кашлицата, съдържа пробиотични бактерии, помага за подобряване на зрението, полезен е за кожата и помага за изгарянето на мазнини.

  Мисия: Възпитание на подрастващите (основните консуматори на такива изделия) в здравословно отношение към храната и начина на живот. Ние не предлагаме само храна, а и лекарство, тъй като пчелните продукти са с доказани полезни свойства.

НАШИТЕ ПРОДУКТИ

МЕДИИТЕ ЗА НАС


 

 


 УК "Healthy Temptation"

 

ВРЪЩАНЕ ОБРАТНО